Przejdź do głównej zawartości

Posty

Wyświetlam posty z etykietą Usuwanie licencji Sketchup

Jak usunąć licencję w menadżerze

Sketchup - Usuwanie licencji w menadżerze Licencje pojedynczego użytkownika SketchUp Pro są „zablokowane” na komputerze, na którym aktywowano program SketchUp . Jeśli kupisz nowy komputer i chcesz przenieść licencję programu SketchUp na nową jednostkę, musisz usunąć licencję ze starego. Aby usunąć licencję: Wybierz SketchUp> Licencja (macOS) lub Pomoc> Licencja (Windows) Kliknij łącze oznaczone „Usuń licencję” – pojawi się okno dialogowe z potwierdzeniem. Kliknij przycisk Usuń licencję – Twoja licencja zostanie usunięta. Jeśli chcesz ponownie zastosować licencję na tym komputerze, możesz to zrobić, klikając „Dodaj licencję” w prawym górnym rogu ekranu.