Przejdź do głównej zawartości

Posty

Wyświetlam posty z etykietą Przeniesienie licencji Sketchup Pro

Przeniesienie licencji na nowe stanowisko

Sketchup Pro - Przeniesienie licencji  Licencja single jest powiązana z jedną osobą. Ta osoba może zainstalować licencję na maksymalnie dwóch komputerach, z których korzysta, ale tylko jeden komputer może mieć uruchomionego SketchUp Pro w określonym czasie. Aby użyć licencji na innym komputerze lub przenieść licencję na nowy komputer, należy pamiętać o następujących krokach: Jeśli nie będziesz używał Sketchup , usuń licencję z bieżącego komputera, wykonując czynności opisane w artykule Usuwanie licencji. Zainstaluj SketchUp na nowym komputerze. Wejdź na stronę pobierania, aby pobrać plik instalacyjny. Użyj numeru seryjnego i kodu autoryzacyjnego do aktywacji. Jeśli nie będziesz już używać SketchUp na oryginalnym komputerze, powinieneś go odinstalować. Jeśli chcesz uruchomić program SketchUp na np: dwóch komputerach jednocześnie, należy rozważyć zakup dodatkowej licencji.